Assortiment
 
 
 
Zonneveld Vlaardingen B.V.
 
Beugsloepweg 22
3133 KV VLAARDINGEN
Tel. 010-248 85 55
info@zonneveldvlaardingen.nl
KvK nummer: 24292559
 
 


Zonneveld Vlaardingen
Kunststoffen

Zonneveld Vlaardingen
PBM Catalogus

Zonneveld Vlaardingen BV heeft een ruim assortiment kunststoffen. Van verschillende soorten buizen, putten op maat, wegendoek tot hulpstukken in allerlei vormen en maten. 

Bekijk het product assortiment
Bent u op zoek naar kleding voor uw bedrijf, dan zit u bij Zonneveld Vlaardingen BV goed. Van veiligheidsschoenen tot representatieve bedrijfskleding. Zonneveld heeft het allemaal. 

Bekijk het product assortiment

 

Het laatste nieuwsBedrijfsfilm

Bekijk hieronder via YouTube onze bedrijfsfilm. Onlangs opgenomen voor het RTL7 tv programma 'Een zaak van de gemeente'.

Zonneveld Vlaardingen bedrijfsfilm

Teekwerende kleding

Nieuw in het assortiment van Zonneveld;  teekwerende kleding! Onder andere overhemden, werkbroeken, sokken en handschoenen.

Voor meer info: 010-2488555 of stuur een mail naar info@zonneveldvlaardingen.nl!
Nieuwe Zonneveld brochure!

Hij is binnen! De nieuwe Zonneveld Vlaardingen brochure. Klik op de link hieronder om hem te bekijken. Als u een hard copy per post wilt ontvangen dan horen we dat graag!

Zonneveld Vlaardingen brochure

Safety Sneakers

Zonneveld Vlaardingen heeft een groot assortiment safety sneakers op voorraad. Merken als Emma, Quick, Atlas en Redbrick staan in diverse varianten in volledige maatseries op de plank. Komt u gerust eens langs om onze modellen te bekijken en eventueel direct passen!
Betaalbare representatieve (bedrijfs)kleding

Zonneveld Vlaardingen kan uitstekende representatieve (bedrijfs)kleding leveren. Hieronder 2 verschillende lijnen. Richtprijzen voor een colbert + pantalon zijn:
 Casual€ 199,95
 Basic€ 156,45

Casual


Basic